Üres

Összesen: 0 Ft

Jázminpakóca- 30 napos diabetes egészséghelyreállító étrend csak diabetes orvosi felügylettel javaslom

A diabetesz kezelőorvosával egyeztessen minden étrendi és inzulinbeadási változtatást

Hogyan lehetséges a lehetetlen? Akár az 1-es típusú cukorbeteg is? , hogyan élhet inzulin beadása nélkül, vagy hogyan csökkentheti az inzulinszükségletét?

2015, február 9 - 1:24du - hunlaprovo

Erre a filmre akadtam míg a család a kórházban volt.
 

Gondoltam én kipróbálom és ha megy akkor majd ajánlom nekik is. Jelenleg szép fokozatosan átálltunk erre az étrendre. Az eremények jók. Jelenleg a 7-ik nap , hogy nem kellett beadnunk inzulint. Felhívom mindenki figyelmét, hogy a filmben szereplő orvosok komolyan figyelemmel kísérik a részvevők állapotát. Aki rászánja magát az étrendváltásra, szintén kell , hogy a diabetesz orvosa figyelemmel legyen rá. A mennyiben a diéta elveit nem tarja be valaki és nem ad be ibzulint az nagy bajhoz vezethet, ez nem játék, felügyelet nélkül akár életveszélyes is lehet.A leállás az inzulinról komoly fejfájást is okozhat, a filmben említik is "egy valamitől fél az orvos, hogy inzulin sokkot kapnak". Valóban komoly fejfájást okozott lányomnál is 2x is először a kórházban majd itthon, mikor a napi kb 60 egységről kezdtünk lefelé jönni és már kb 20-on voltunk. Nem szabad túl gyorsan lejönni róla. A szénhidrát mennyiséget a növényekből olyan szinten kell tartani hogy fokozatosan lassan történjen a csökkentés normálisan tartva a cukorszinteket közben.

Ezen a honlapon csak azok bejegyzését fogadom el akik ezt kipróbálják, vagy ki szeretnék próbálni. Akik kipróbálás nélkül osztják az előítéletet azokkal nem kívánok vitatkozni. A honlap nyílt , bárki írhat szabadon nem cenzúrázok. Csak a fenti feltételem van.
Nagyon szépen megkérek minden kedves megszólalót hogy "egymást magunknál különbnek tartva vitassuk, vagy osszuk meg gondolatainkat.
" Tree of Life  Center Us ez a honlapjuk a film készítőinek . Nyilván nekünk messze van egy kicsit, de azért feltettem azt is.

3 lépés fontos, ezeket külön témaként indítom el , lehet külön hozzászólni. Ne kalandozzatotk el ne írjatok nem a témába illő dolgokat, mert akik majd olvassák csak lefáradnának tőle. Gondoljatok arra, hogy azonnali gyors segítség, megoldás reményében fogják elolvasni a hozzászólásokat. Nem egymás gyepálására kíváncsiak , hanem a tapasztalatokra , bevállt ötletekre ami működik.
Eddigi receptjeinket fel fogom tenni és a regisztrált tagok szintén feltehetik receptjeiket!
Egy recept is recept, kérlek akár csak egyet is, de tegyél fel.

A cukorbetegség gyógyítása , Dániel próféta nyomdokain.

Filmajánló táplálkozás

Filmajánló egeszseges életmód

Filmajánló vakcinázás vagy természetes immunitás