Üres

Összesen: 0 Ft

Jázminpakóca- 30 napos diabetes egészséghelyreállító étrend csak diabetes orvosi felügylettel javaslom

A diabetesz kezelőorvosával egyeztessen minden étrendi és inzulinbeadási változtatást

Miért ölték meg Jézust?

2015, február 8 - 5:07de - hunlaprovo

János Evangéliuma 18:37 :

Monda azért néki Pilátus: Király vagy-é hát te csakugyan?

Felele Jézus: Te mondod, hogy én király vagyok.

Én azért születtem, és azért jöttem e világra, hogy bizonyságot tegyek az igazságról.

Mindaz, aki az igazságból való, hallgat az én szómra.

Az igazságról beszélt Jézus és ha valaki ebben a világban beszél az igazságról az szembe kell nézzen a hazugság szerzőjével aki embergyilkos volt kezdettől fogva.
Csak embereken keresztűl tud ölni, pusztítani, az általa megtévesztett embereken keresztűl. Ezt látjuk egész történelmünkben.
A jó és gonosz tudása... az emberiség nagy része folyamatosan téved a jó és gonosz megítélésében, jó esetben rájön, tanul belőle, rossz esetben nem jön rá hanem hisz benne, hogy amit tesz az jó, pedig valójában lehet nem az.

Megkérek mindenkit aki itt hozzászól, tegye azt méltósággal, ügyelve édes anyanyelvünkre mit tiszta forrásvízre (ne pisiljon bele senki) , mert remélem sokan isznak majd abból a forrásból ami itt a sokunk tudása által táplálva lesz. Rész szerint van az ismeret bennünk, de amikor többen egy akaraton elkezdünk együtt teremteni alkotni, azt megáldja Isten és kijelenti azokat amikre kíváncsiak vagyunk.
Jézus tanítványainak azt mondta ingyen szolgálják az embereket avval amit ingyen kaptak tőle.

Máté Evangéliuma:10:8
Betegeket gyógyítsatok, poklosokat tisztítsatok, halottakat támasszatok, ördögöket űzzetek. Ingyen vettétek, ingyen adjátok.

És a jelenések könyvében is...
Jelenések könyve:21:6
És monda nékem: Meglett. Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég. Én a szomjazónak adok az élet vizének forrásából ingyen.

Azokhoz szólok akik hallják amit ezen a honlapon elmondok. Akiknek nincs füle a hallásra, nincs szeme a látásra, nincs értelme a megértésre az kérje Istentől.

Egymást magunknál különbnek tartva osszuk meg gondolatainkat, egészítsük ki egymás tudását. Ha valami vad hajtást le kellene metszeni azt a termés reményében szeretettel türelemmel tegyétek, nem megsértve azt aki esetleg valamely dologban tévedett, elhajlott.
A hozzászólásokat szabadon a szabad akarat szerint engedem , az eredményesség érdekében kérem a fentiek szellemében szóljatok.

Isten a beszéde által hozott létre mindent.
Nem mindegy , hogy Te akit a képére hasonlatosságára teremtett, szabad akarattal, mire használod a teremtő erővel bíró szavaidat.

 

Filmajánló táplálkozás

Filmajánló egeszseges életmód

Filmajánló vakcinázás vagy természetes immunitás